creatieve LED-Display

Shenzhen Newstar opto-elektronica Co., Ltd leidt flexibele led display, gebogen led display, creatieve led display fabrikant, leverancier met professionele led display productie fabriek in China. Wij zijn altijd gewijd aan het verstrekken van professionele flexibele led display oplossingen, creatieve led display toepassingen aan onze klanten. Welkom groothandel flexibele led display van ons.

Waarom moeten we flexibel led display (of gebogen led display)?

Artistieke behoeften en decoratie

Tegenwoordig willen veel architecten hun gebouwen kijken meer aantrekkelijk en uniek te maken, zodat ze liever naar gebruik flexibele led display (gebogen led display) in plaats van platte schermen beter passen in de architectuur van hun gebouw. Shenzhen Newstar opto-elektronica Co., Ltd heeft een revolutionaire "Flexibel" module die gemakkelijk in elke shape voor wand, past met behoud van alle eigenschappen van een normale Led-scherm ontwikkeld.

Flexibele Module

     

Bestaande uit onze rubber led modules met magnetische anker puntjes, zodat u kunt op elk metalen oppervlak plakken en elke shape maken graag je. Je kunt maken geweldige patronen en ontwerpen, gebogen, ronde, vrije vorm. Verkrijgbaar in 5mm pitch 3.mm,4mm., het is ideaal voor gebruik op verhuur in concerten, TV-studio's, etappe achtergrond, decoratie en tentoonstellingen.

Eigenschappen van flexibele led display:

1. onze flexibele display is gemaakt van hoge kwaliteit smd leds geïntegreerd in een speciale rubber-module, waarop een mooi en duidelijk beeld, net als een gewone video-scherm
2. met een vernieuwingsfrequentie van meer dan 1200Hz is het beeld flikkervrije, geschikt voor professionele toepassingen.
3. lichtgewicht en klein in volume: 20 m² aan zachte flexibele LED-display kan worden verpakt in een flightcase, die bespaart geld op de verzendkosten.
4. snel, eenvoudig en niet duur installatie: 20 m² neemt hoeft alleen maar een halfuur, die tijd en arbeid besparen.
5. het gordijn van de weergave is gemaakt van speciaal rubber die kan een laag worden bedekt om te komen, die van toepassing zijn worden binnen en uit.
6. het is flexibel, makend het geschikt voor alle soort onregelmatige vormen, zoals cirkels, ellipsen, kolommen en driehoeken enz.

7. zeer lange levensduur (meer dan 10 jaar), onderhoud te verwaarlozen en gemakkelijk.

Toepassing

De NewStar flexibele lichtkranten zijn op grote schaal gebruikt in Museum, Bar, tentoonstelling evenementen, TV-Studio, Casino, architectuurontwerp, Stage Show, Shopping mall, Cometic, Retail shop enz als een venster voor tonend en artistieke inrichting.

Hot Tags: flexibele led display, zachte led display, gebogen led display, magneet led module, creatieve LED Display, zachte led module
Verwante producten


Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Technologiepark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, China

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board