Stadion LED Display oplossing

Shenzhen Newstar opto-elektronica Co., Ltd is een hoge kwaliteit stadion led display, omtrek led display, voetbal led display, sport led display fabrikant in China.

1. display Effect

Als het de kosten komt neer van SMD led lamp en kwaliteit en helderheid standaard die genoeg voor buiten weergave is. Beleggers zijn voorkeur te kiezen voor SMD model als stadion display die beter bekijken effect kunt bereiken.

2. Service (onderhoud manier)

Storing Modules vervangen zijn meer gemakkelijk en sneller. dus kan die hoeft alleen maar minder dan een minuut te nemen uit het deelvenster helpen om arbeid en onderhoud kosten.

3. Monteer structuur

4. kenmerken

(1) kwalitatief grijstinten, helderheid en IP-classificatie
16-bits grijs schaal maakt beeld levendig; 6500nits helderheid maakt beeld duidelijk in een heldere outdoor omgeving die IP65/IP54 buitengebruik betrouwbaar maakt.
(2) hogere herhalingsfrequentie tarief, geen schittering of water Golf voor live video
(3) hogere herhalingsfrequentie stem tot 3000Hz, nee schittering of water Golf, met succes opgelost hoge vernieuwingsfrequentie met verlies van grijswaarden probleem, zorgen voor de perfecte weergaveprestaties.
(4) zelfstandige grond ondersteunende structuur, stabieler dan je denkt
Flexibele tussen 75 ° en 90°, ervoor te zorgen dat een beste kijkhoek. Panelen zijn 2cm boven de grond, doeltreffend waterdicht.
(5) de speler bescherming ontwerp
Speciale zachte scherm masker en beschermer ontwerp, zelfs door externe aanval, kan het beschermen van de veiligheid van de van de speler. Speler bescherming ontwerp. Speciale zachte scherm masker en beschermer ontwerp, zelfs door externe aanval, kan het beschermen van de veiligheid van de van de speler.


Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Hengchangrong (Hi-Tech) Technologiepark, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, China

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board